Sfeervolle locatie voor religieuze, spirituele en culturele activiteiten
De VCGZ biedt naast kerkdiensten, lezingen en andere bijeenkomsten, ook niet-leden of organisaties graag de mogelijkheid om de Adventskerk per dagdeel te huren. De kerkzaal kan naar behoefte van de gebruikers, en passend voor het programma worden ingedeeld.

De Adventskerk staat bekend onder musici om de natuurlijke akoestiek, waardoor in de loop der jaren een trouwe en gevarieerde groep van koren en ensembles is ontstaan, die hier graag opnames maken en repeteren.
Daarbij biedt de kerkzaal bij uitvoeringen of concerten, ruimte voor 50-70 zitplaatsen, en er is mogelijkheid gebruik te maken van het orgel, de piano of beamer.
 
In de aangrenzende consistorie is een keukenblok, en kan koffie of thee worden gezet.
In de toren zijn 2 toiletten.

Zaalverhuur
Voor kleinschalige bijeenkomsten zoals workshops, of vergaderingen van bijvoorbeeld VVE’s of ambulante medewerkers, is de consistoriekamer apart te huur. Aan tafels is ruimte voor circa 16 personen en er kan koffie of thee worden gezet. WiFi aanwezig.

•    Ligging
De Adventskerk is rustig en centraal gelegen in de historische dorpskern van Zoetermeer, aan de rand van het prachtige Wilhelminapark. Er zijn leuke winkels en gezellige horeca op loopafstand.
Goed bereikbaar met Openbaar Vervoer, auto en fiets. Er is gratis parkeergelegenheid, op eigen terrein twee plaatsen, en een algemene laadpaal naast de tuin.

•    Aanvragen
Voor nadere informatie en tarieven, kunt u mailen naar de coördinator Gertjan Koolstra via verhuur@vcgz.nl, of stuur een berichtje op 06-51183261.

Adres Adventskerk
Julianalaan 3
2712 CB Zoetermeer
(Oude dorp, aan het Wilhelminapark)